Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een week- en weekendprogramma?

In het weekprogramma gaan we dieper in op de verschillende leefstijlaspecten, zoals stress en de balans tussen inspanning en ontspanning. Daarnaast heb je meer dagen de tijd om jezelf te resetten om met een andere mindset naar huis te gaan.

Hoe gaat het aanmelden, inschrijven en betalen?

Na het invullen en versturen van het aanmeldformulier ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging van jouw inschrijving. 
Je ontvang ook een verzoek tot een aanbetaling van € 100,-. Zodra we deze aanbetaling hebben ontvangen is jouw inschrijving definitief. 

Is het leefstijlhotel iets voor mij?

Op deze pagina vind je meer informatie voor wie het programma geschikt is.
Twijfel je of wil je persoonlijk advies? Vul dan ons contactformulier in of neem contact op via ons telefoonnummer 06 - 51 65 59 48.

Wat kan ik verwachten van de gesprekken met de leefstijlcoach tijdens mijn verblijf in het leefstijlhotel?

Tijdens het eerste gesprek met de leestijlcoach leer je elkaar kennen en ga je samen een beginsituatie schetsen. Waar loop je in het dagelijks leven tegenaan? Wat zijn dingen die je graag anders zou willen gaan doen?
Aan het einde van de week of het weekend ga je samen met je leefstijlcoach het programma evalueren en bepalen welk vervolgprogramma je gaat volgen. 

Hoe zijn de programma's tot stand gekomen?

De inhoud van de programma's is gebaseerd op de verschillende leefstijlaspecten: voeding, bewegen, slaap, stress en de balans tussen inspanning en ontspanning.
Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging (BLCN) en hebben een licentie om de leefstijlinterventie CooL uit te mogen voeren. 
De inhoud van de programma's van Leestijlhotel Limburg zijn gebaseerd op de leefstijlinterventie CooL.

Wat is de groepsgrootte tijdens de programma's?

Het programma gaat door bij een groep van minimaal 8 deelnemers. Om de kwaliteit van het programma te waarborgen is het maximale aantal deelnemers 12 personen. 

Wat is de leeftijd van de deelnemers?

Vanaf 2020 gaan wij programma's aanbieden voor verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan millennials en 50 plussers. We zullen dit duidelijk bij de data vermelden.