Vitale medewerkers

Veel stress, hoge werkdruk en werknemers die voor kortere of langere tijd uitvallen.

Voorkomen en er op tijd bij zijn is beter, maar hoe? 

 

Wij bieden het begin. Met Leefstijlhotel Limburg, een nieuw initiatief om de leefstijl van medewerkers voor werk en privé een positieve boost te geven. 

Voor bedrijven ontwerpen we onze programma's op maat.  

Benieuwd naar wat we jou kunnen bieden? 

Neem via onderstaande contactformulier contact met ons op 
voor een passend programma op maat!

Waar?

Je verblijft op een prachtige en rustgevende locatie in het bourgondische Zuid-Limburg. Leefstijlhotel Limburg wordt op verschillende locaties georganiseerd. Hof de Brulle is één van onze locaties.

Hof de Brulle 

In het hart van het Geuldal, bij Schin op Geul, ligt de prachtige 15e eeuwse Hof de Brulle: een monumentale bourgondische carréhoeve voor 26 personen met een weids uitzicht op de Limburgse heuvels.
De locatie bestaat uit een grote lounge, twee ruime zalen en een professioneel kookatelier (gemeenschappelijke ruimtes), 12 slaapkamers en 7 design badkamers met inloop- en regendouches.

De 1,5 hectare grote buitenhof is onderdeel van het 5 sterren Heuvellandschap, hier kun je heerlijk rondwandelen of even niks doen en de prachtige omgeving bewonderen.

Het Leefstijlhotel huurt de hoeve exclusief, er zijn geen andere gasten.

Adres:
Breulsweg 3
6321 EK Wijlre


Belangrijk om te weten

Het leefstijlhotel is voor iedereen vanaf 18 jaar. Drugs en alcohol misbruik wordt niet getolereerd.
We zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland en zijn dus geen artsen of psychologen en bieden geen medische of psychische behandeltrajecten aan.