Millenials (18 - 39 jaar)

'Moet' je te veel van jezelf? Doe je je zeker voor, maar ben je diep van binnen eigenlijk onzeker en ontevreden?

In Leefstijlhotel Limburg ontdek je wat je echt belangrijk vindt. Tijd voor jezelf, het roer omgooien en handvatten om je leefstijl te veranderen.
En ga gelukkiger, energieker en met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Leefstijlhotel Limburg

Het Leefstijlhotel Limburg biedt jou een uniek programma waarin je gaat werken aan jezelf en handvatten krijgt om jouw leefstijl te verbeteren.

Ben je op zoek naar verandering en wil je patronen doorbreken? Ontdek wat jij echt belangrijk vindt en sta hierdoor gelukkiger, energieker en met meer zelfvertrouwen in het leven. 

Wij zorgen voor een divers programma waarbij alle leefstijl aspecten behandeld worden.
Deze leefstijl aspecten zijn: voeding, bewegen, stress, slapen en de balans tussen inspanning en ontspanning.

Hierbij staat maatwerk centraal, iedereen is anders en het programma wordt speciaal aan jouw behoefte en niveau afgestemd. 


Heb je interesse in een verblijf in het Leefstijlhotel?

Via deze link ga je naar het inschrijfformulier. 

2-daags Leefstijlprogramma

Tijdens het 2-daags programma ga je aan de slag met gevarieerde thema's op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Je kunt hierbij denken aan:

Eigen regie
Overtuigingen en veerkracht
Gezonde en positieve gedragsverandering
Balans tussen inspanning en ontspanning
Gezonde voeding en beweging


Je leefstijlprogramma begint met een coachgesprek met jouw leefstijlcoach. Hierbij wordt een beeld geschetst van je leefstijl op dit moment. Samen onderzoeken we waar jouw verbeterpunten zitten en uiteindelijk bepaal je zelf je korte en lange termijn doelen.

Het trainingsprogramma bestaat uit verschillende workshops en clinics waarbij je zelf aan de slag gaat, denk hierbij aan een beweegclinic en een kookworkshop.

Ben je benieuwd naar het volledige programma?
Klik hier


Wanneer? 

2-daagsprogramma (Millennials editie)
CANCELLED
Zaterdag 2 mei t/m zondag 3 mei 2020

Vervolgprogramma (in ontwikkeling)

Je verblijf in het Leefstijlhotel is een eerste aanzet tot verandering. Het vervolgprogramma is bedoeld om na je verblijf in het Leefstijlhotel in je eigen omgeving verder aan de slag te gaan.
Hiermee bieden we jou een stok achter de deur om de dingen die je tijdens je verblijf hebt geleerd door te pakken, waardoor je niet terugvalt in oude gewoontes.

Meer informatie over het vervolgprogramma volgt binnenkort. 


Waar?

Je verblijft op een prachtige en rustgevende locatie in het bourgondische Zuid-Limburg. Leefstijlhotel Limburg wordt op verschillende locaties georganiseerd. Hof de Brulle is één van onze locaties.

Hof de Brulle

In het hart van het Geuldal, bij Schin op Geul, ligt de prachtige 15e eeuwse Hof de Brulle: een monumentale bourgondische carréhoeve voor 26 personen met een weids uitzicht op de Limburgse heuvels.
De locatie bestaat uit een grote lounge, twee ruime zalen en een professioneel kookatelier (gemeenschappelijke ruimtes), 12 slaapkamers en 7 design badkamers met inloop- en regendouches.

De 1,5 hectare grote buitenhof is onderdeel van het 5 sterren Heuvellandschap, hier kun je heerlijk rondwandelen of even niks doen en de prachtige omgeving bewonderen.

Het Leefstijlhotel huurt de locatie exclusief, er zijn geen andere gasten.

Adres:
Breulsweg 3
6321 EK Wijlre


Belangrijk om te weten

Het leefstijlhotel is voor iedereen vanaf 18 jaar. Drugs en alcohol misbruik wordt niet getolereerd.
We zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland en zijn dus geen artsen of psychologen en bieden geen medische of psychische behandeltrajecten aan.