Waarom het Leefstijlhotel Limburg?

We willen jou tijdens je verblijf in het Leefstijlhotel laten ontdekken wat jij echt belangrijk vindt, om zo gelukkiger, energieker en met meer zelfvertrouwen naar huis te gaan. Dit doen we door een uniek programma aan te bieden op een mooie rustgevende locatie in Zuid-Limburg.

Dit is een eerste aanzet tot verandering.  Door middel van het vervolgprogramma en een terugkomweek of -weekend bieden wij jou een stok achter de deur om de dingen die je tijdens je verblijf in het Leefstijlhotel geleerd hebt door te pakken, waardoor je niet terugvalt in je oude gewoontes

Onze methode

Voor aanvang van jouw leefstijlweek- of weekend vragen wij onze gasten van Leefstijlhotel Limburg om de vragenlijst Positieve Gezondheid in te vullen.

Deze vragenlijst resulteert in een spinnenweb waarin je ervaren gezondheid op 6 verschillende dimensies wordt weergegeven. Voel je je bijvoorbeeld tevreden, gelukkig of juist eenzaam? Lukt het je om de dagelijkse dingen te doen, zoals het huishouden? Beleef je nog plezier aan hobby’s of bezigheden? (bron: iph.nl)

Positieve Gezondheid is een middel om tijdens het intakegesprek met jouw leefstijlcoach samen erachter te komen wat jij echt belangrijk vindt. Of wat je zou willen veranderen in je leven. 

Na 3 of 6 maanden, tijdens je terugkomweek of -weekend, vul je de vragenlijst opnieuw in en zie je op welke manier jouw leefstijl is verbeterd.