Het Leefstijlteam

 

Milan Dijkstra 

 

Manager en Leefstijlcoach 

Door mijn interesse in leefstijl en voeding ben ik na de HBO opleiding ‘Sport, Gezondheid en Management’ (tegenwoordig Sportkunde) me verder gaan ontwikkelen tot leefstijlcoach. Er ontstond een bewustwording dat niet alleen voeding en bewegen bijdragen aan balans, maar ook slaap en ontspanning van groot belang zijn. 
Aansluitend aan de leefstijlcoachopleiding ben ik lid van de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches (BLCN). 

 

Binnen Leefstijlhotel Limburg wil ik mensen in een ontspannen setting inspireren en helpen naar een bewuste en gezonde leefstijl. 
We leven in een drukke maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. 
Gezond en gelukkig zijn, dat willen we allemaal. 'Samen op zoek gaan naar de juiste balans en doen wat jij belangrijk vindt' staat voor mij als leefstijlcoach centraal.  

Manon Bastens

Leefstijl- en Vitaliteitscoach

Na jarenlange inhoudelijke ervaring als verpleegkundige en procesmatige ervaring als verpleegkundige ben ik zelf met een leefstijlverandering gestart. 
 
Daarbij ga ik uit van een holistische visie, waarbij ik zoek naar de oorzaken en balans in het bio-psychosociale model. Hierbij staan de lichamelijke, psychische en sociale aspecten centraal. 
Veerkracht evenals je zingeving en identiteit staan met elkaar in verbinding. En jij hebt de regie. 
 
Leefstijl is slechts een onderdeel van het grotere plaatje vitaliteit. 

René Ghijsen
 

 Fysiotherapeut / Bewegings- en Leefstijlcoach 

Met mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut met een eigen praktijk heb ik altijd aandacht voor beweging en bewegingsconcepten gehad. 
Dit heeft uiteindelijk vorm gekregen in een verschuiving van fysiotherapeutische aandacht naar beweging in zijn totaliteit. Dit sluit aan bij de visie ‘bewegen als medicijn’, daarbij horen ook de aspecten van voeding en ontspanning. 

Vanuit beide fysiotherapiepraktijken participeer ik op deze manier in het concept van Leefstijlhotel Limburg.

Luc Ghijsen
 

 Leefstijlgeneeskundig arts 

Met jarenlange ervaring in de GGZ- / verslavingsgeneeskunde ben ik altijd bezig geweest met gedragsveranderingen in het bio-psychosociale model. Gaandeweg is daarbij ervaring opgedaan in verandering van leefstijl met alle bijbehorende aspecten, zoals voeding, slaap, ontspanning. Dit heeft uiteindelijk ertoe geleidt dat ik een opleiding tot leefstijlgeneeskunde ben gaan volgen.  

Het werken met een holistische visie is mijn tweede natuur en waarbij ik een gelijkwaardige, oprechte benadering belangrijk vind. Dit geeft mensen snel vertrouwen. 

Serge Meulenberg
 

Ervaringsdeskundige 

Als ervaringsdeskundige weet ik dat het leven niet altijd even gemakkelijk is. Na verschillende trajecten te hebben doorlopen heb ik zelf een leefstijlveranderingsproces doorlopen. Ook nu probeer ik nog elke dag mijn leefstijlveranderingsproces bij te stellen. Met mijn ervaringen heb ik aan de wieg gestaan bij het de oprichting van Leefstijlhotel Limburg. 
 

Met al deze ervaringen kan ik zeggen: Hoe zonde is het als je niet alles uit jezelf haalt wat erin zit? Ik geloof erg in de kracht van samen, in positiviteit en het denken in oplossingen.

Samen verzorgen we een mooi en inspirerend programma waarmee je thuis verder aan de slag gaat.

Victor Sánchez

Verpleegkundige

Van origine verpleegkundige met jarenlange ervaring en het laatste deel van mijn carrière als kwaliteitsmanager met als belangrijkste aandachtspunt verbetering van zorgniveau. 
 
Ook persoonlijk heb ik grote veranderingen doorleefd en heb daarmee ervaren dat een mens in staat is om steeds opnieuw te beginnen, om te herleven in een nieuwe functie of situatie. 

Mijn visie is dat elk mens een individu is, uniek is en in staat is of moet zijn om eigen keuzes te maken. Om daarmee het beste uit zichzelf te halen. Om je leefstijl zelf te bepalen en te groeien in je leven. En soms heb je daarbij een beetje hulp nodig, een duwtje in de rug.
 
De kwaliteit om mensen te inspireren en te motiveren gebruik ik om de individuele teamleden van Leefstijlhotel Limburg in hun kracht te zetten.  

Heb je vragen of suggesties? Neem contact met ons op!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.