Leefstijlhotel Limburg is een initiatief van:

Victor Sánchez

Voorzitter - Stichting Leefstijl & Vitaliteit

Van origine verpleegkundige met jarenlange ervaring en het laatste deel van mijn carrière als kwaliteitsmanager met als belangrijkste aandachtspunt verbetering van zorgniveau. 
 
Ook persoonlijk heb ik grote veranderingen doorleefd en heb daarmee ervaren dat een mens in staat is om steeds opnieuw te beginnen, om te herleven in een nieuwe functie of situatie. 

Mijn visie is dat elk mens een individu is, uniek is en in staat is of moet zijn om eigen keuzes te maken. Om daarmee het beste uit zichzelf te halen. Om je leefstijl zelf te bepalen en te groeien in je leven. En soms heb je daarbij een beetje hulp nodig, een duwtje in de rug.

Serge Meulenberg
 

Bestuurslid - Stichting Leefstijl & Vitaliteit

Als ervaringsdeskundige weet ik dat het leven niet altijd even gemakkelijk is. Na verschillende trajecten te hebben doorlopen heb ik zelf een leefstijlveranderingsproces doorlopen. Ook nu probeer ik nog elke dag mijn leefstijlveranderingsproces bij te stellen. Met mijn ervaringen heb ik aan de wieg gestaan bij het de oprichting van Leefstijlhotel Limburg. 
 

Met al deze ervaringen kan ik zeggen: Hoe zonde is het als je niet alles uit jezelf haalt wat erin zit? Ik geloof erg in de kracht van samen, in positiviteit en het denken in oplossingen.

Samen verzorgen we een mooi en inspirerend programma waarmee je thuis verder aan de slag gaat.

Ivana Peters
 

Bestuurslid - Stichting Leefstijl & Vitaliteit

 

Milan Dijkstra 

 Projectmanager / Leefstijlcoach

Door mijn interesse in leefstijl en voeding ben ik na de HBO opleiding ‘Sport, Gezondheid en Management’ (tegenwoordig Sportkunde) me verder gaan ontwikkelen tot leefstijlcoach.
Inmiddels heb ik ruim 5 jaar ervaring op het gebied van het coachen van mensen naar een gezondere leefstijl. 

 

Binnen Leefstijlhotel Limburg wil ik mensen in een ontspannen setting inspireren en helpen naar een bewuste en gezonde leefstijl. 
We leven in een drukke maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. 
Gezond en gelukkig zijn, dat willen we allemaal. 'Samen op zoek gaan naar de juiste balans en doen wat jij belangrijk vindt' staat voor mij als leefstijlcoach centraal.  

Manon Bastens

Leefstijl- en Vitaliteitscoach 

Na jarenlange inhoudelijke ervaring als groepsbegeleider en procesmatig als manager ben ik een andere weg ingeslagen. Ik volgde diverse studies waarin ik mijn eigen leefstijlverandering realiseerde en mij ervan bewust werd dat wat er ook gebeurd ik altijd zelf de regie heb.
  
In mijn werkwijze ga ik uit van mijn holistische kijk op leefstijl en vitaliteit en werk ik met het 5-dimensionale vitaliteitsmodel. De 5 dimensies hangen sterk met elkaar samen en beïnvloeden jouw ‘ervaren’ vitaliteit. Daarbij gaan we op zoek naar de oorzaken van jouw (dis)balans. Ik coach, ondersteun en adviseer niet alleen op het fysieke vlak, maar vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid staan centraal. 

Jij beslist waaraan je wil werken.

Tijdens het programma kun je ook tegenkomen: